COLABORARE

În echipa noastră de asistenţi în brokeraj este un loc care te aşteaptă!

colaborare

  • Oportunitatea sa iti construiești propria ta afacere la care ai visat dar pentru care n-ai avut niciodata banii necesari pentru a o începe!
  • Oportunitatea sa fii propriul tau sef si sa ai posibilitatea sa lucrezi cu cei cu care iti doresti dupa reguli stabilite de tine!
  • Oportunitatea sa faci ceva pentru tine!

Vrei sa lupti, sa te zbati sa obtii ceea ce îti doresti ? Sau vei continua sa te lamentezi :  n-am timp, n-am bani,  nu mi se potriveste sau ….. alte scuze si amanari…

Tu ai acum această Oportunitate !   Vei profita de această Oportunitate?    Ai curajul să o faci ?       

  Primul pas să schimbi ceva in viaţa ta e să faci primul pas.

 Am început înscrierile. Vii alături de mine ?    Tel. 0753030176

Rubrica RETEA MEMBRI este protejata cu parola. Pentru a obține parola contacteaza-ma 0753030176  sau pe email :   liviuasigurari@gmail.com

Dacă ai studii cel puţin de nivel mediu, cu diplomă de bacalaureat poţi fi broker de asigurări, broker de credite, agent de pensii private şi poţi lucra full time/part time de acasă, beneficiind de .

Intermediem orice fel de asigurare( RCA, CASCO, Vun plan de recompensare cu comisioane generoase pentru o carieră de success în domeniul financiarIAŢĂ , SĂNĂTATE, LOCUINŢE, CALATORIE, STORNO, MALPRAXIS, CMR, etc) intermediem cele mai avantajoase şi rapide credite (PRIMA CASA, NEVOI PERSONALE, AUTO, CĂLĂTORIE, CARDURI DE CREDIT, etc), precum şi PENSII PRIVATE (OBLIGATORII-PILONUL II, FACULTATIVE-PILONUL III) pentru o bătrâneţe liniştită şi lipsită de griji.

Pentru înscriere sunaţi la 0753030176 sau solicitaţi acest lucru pe email : liviuasigurari@gmail.com